Nå er jeg i Nairobi. Har fornyet visumet mitt i dag og er meget lettet fordi det er overstått! Det er så mange korrupte personer i Immigration House, så det er en påkjenning å reise dit.

Når det gjelder fornyelse av sertifikatet til NCH/barnehjemmet, så er det i gang. Vi forventet besøk av betjenter fra 5 departementer i morgen, men fikk SMS om at de kommer til mandag.

Jeg har vasket og vasket og vasket i matlager, kontor og over alt, så jeg er temmelig sliten og lei. Jeg har noen få meget gode medhjelpere, men skulle gjerne hatt flere. Dessverre så sliter jeg med å finne tilstrekkelig med gode medhjelpere.

Jeg har solgt unna buskap, slik at vi nå har minimum. Fordi regntiden har ikke begynt som forventet. Det koster veldig mye å kjøpe for og som oftest så har foret dårlig kvalitet. Naboene mine har mistet mange dyr. Noen kuer ligger bare nede. Vi hjalp en venninne å løfte kua hennes for noen dager siden, for at den skulle melkes. Folk lurer på hvorfor ikke jeg har mistet noen dyr, slik som de har mistet i fleng. Men de sier at det er pga. arbeidet som jeg gjør med å redde disse barna og at dette gir meg en beskyttelse. Jeg passer jo også alltid godt på dyrene våre, med å gi dem tilstrekkelig av salter, mineraler og vann og jeg behandler dem for parasitter regelmessig.

Jeg leser i avisen i dag at folk skal faste og be på Lamu i 4 dager, for å be om hjelp pga. tørken.