Regnet pleier å komme omkring den 20. oktober, når det er i rute.

Vi venter og håper.

Det er mange som sliter når det er tørke. Det er lite handel og trafikk. Få kunder i butikkene og få gjester på spisesteder. Bussen/matatu fra Karatina til Muranga koster vanligvis 150, men nå er prisen satt NED til 80 i håp om å få passasjerer!

Barna på hjemmeskolen avsluttet eksamen i går. De har utviklet seg og lært mye. Det går veldig bra med dem. De offentlige og private skolene slutter om en ukes tid, så da kommer alle de store barna våre hjem. Da slakter vi en sau med en gang. (Vel, hun er meget gammel).

Det er så mye å ta igjen for meg nå som jeg har vært så lenge i Norge og det er en påkjenning å ta fatt på mange saker, med myndighetene osv. Men av barna har jeg fått så mange kjærlighetserklæringer som aldri før, i disse 2 ukene jeg har vært her, så det hjelper godt(-: