Jeg har vært i Kenya siden begynnelsen av september og har stått på uten avbrekk, så nå skal det bli godt med en liten ferie.

I fjor stelte vi i stand flere julearrangement og inviterte fattige barn fra nabolaget. I år har jeg sendt avgårde de fleste barna som har slekt, som for eksempel bestemor, tante eller eldre søsken. Flere av disse barna som har slekt, har tatt med seg en venn fra barnehjemmet som ikke har noen å reise til. Det er kun fem smågutter igjen på barnehjemmet. Og en av de store guttene er invitert til slekten, men han har ikke bestemt seg ennå. Han sier at de ikke ville se ham da han var liten.

Kokken sa seg villig til å jobbe i hele desember, hvilket jeg er meget glad for. Så jeg spurte om han kanskje ønsket at kona hans skulle komme? Han ble kjempeglad og vasket i tre dager mens han ventet på henne. Hun er utdannet lærer, så jeg vet at hun kan bidra med noe for guttene.

Denne sesongen kjøpte jeg en liten sklie til barna. Det er herlig å se dem klatre opp, skli ned og more seg.

Jeg har også gjort en kjempeinvestering i en vanntank som kan varmes opp med solarpanel. Dette er til stor hjelp i det daglige! Vi slipper nå å bruke ved til å varme opp vann.

Jeg takker dere alle som har støttet barnehjemmet og hjulpet oss med driften gjennom hele 2015.

En spesiell takk for støtten gjennom minnegaven fra Anne Jorunn Alme. Dette gir meg også en stor moralsk støtte.

Liten og stor fra barnehjemmet ønsker dere alle en gledelig jul!