Nå har jeg kommet meg til flyplassen, på vei til Norge.  Jeg har hatt et fint opphold og er ikke utslitt, bare litt øresus.  Denne gangen har vi bygget et nytt utekjøkken, hvor vi skal installere energibesparende ovner.  I håp om å redusere bruken av ved til et minimum.  Jeg ønsket også slutt på all røyken som kom inn i spisesalen og farget veggene mørke.  Vi har hatt mye problemer med elefanter i denne sesongen.  Folk i landsbyen vår, Lusoi, demonstrerte fordi avlingene deres blir ødelagt.  Demonstrasjonen ble vist på tv.  Barna har hatt stor glede av handverkerne som har jobbet hos oss de tre siste ukene.  De fleste har engasjert seg og hjulpet til etter beste evne.  De beundrer den nye vaktmannen vår, for hans mot og gode humør.  Guttene elsker å vokte og jage elefanter sammen ham.  Masaiens bestefar har aldri brukt sko.  Sier han er født uten sko.