En natt kom det tre elefanter inn i hagen.  De brakk ned fire trær og vi har fotavtrykk mellom husene.  Vaktmannen er veldig tøff, men klarer ikke å holde elefantene ute alene sammen en hund.  Så han fikk en superkjekk valp til å trene opp. Noen dager senere kom det en liten, kjekk valp til av seg selv!  Så nå har vi tre hunder og det er bra.  Kokken vår så en gang hvordan en elefant drepte en dame, kastet henne opp i luften og trampet på henne så hun ble flat som en lompe.  Den nye kokken vår har tidligere jobbet 10 år i Mombasa og er vandt med å se hvite fastboende.  Forleden dag, da jeg vasket tøy, ble han forskrekket, for det var første gang han så en hvit person vaske.  Han ble fortalt av de andre at: joda hun vasker og gjør alle slags jobber og hvis noen av personalet ikke vasker, så kommer hun inn med vann og såpe og setter igang.  Hvite og/eller rike har alltid hushjelper.  De sier at de hjelper folk, ved å skape arbeidsplasser.  Men de fleste hushjelpene får ikke privatliv, ordnet fritid eller lønn til å leve av.