Vi har nå ni småbarn i hjemmeskolen og åtte barn i 4. og 5. klasse på en privat dagskole.  Hele tiden er det barn som vil holde meg i hånden, spise med meg, sove hos meg, gå på tur, eller har vondt i magen eller hodet eller trenger å dra til tannlegen eller trenger nye sandaler eller geometri utstyr.  Jeg fordeler tiden etter beste evne.  Regner med å ta imot en morløs jente innen utgangen av november.  Ellers blir det antagelig ingen flere på lenge.  Bare akutte nødstilfeller.  Guttene på dagskolen ble spurt hvorfor de har to shorts på seg?  Vel, for å beskytte seg når de får pryl på skolen. Forrige periode i Kenya, så holdt jeg barna mine hjemme fra skolen i flere dager, for å markere min motstand mot prylingen.  Og forholdene bedret seg betydelig.  Men nå har de lærere som pryler igjen.  Det er helt vanlig, til tross for at det er ulovlig.  To av damene som jobber på NCH har en ødelagt hånd pga pryling i oppveksten.  Jenter blir vanligvis prylt på hendene, mens gutter vanligvis blir prylt på ryggen og baken.  Ofte pga minimale forglemmelser.