Tok to småbarn til klinikken for sikkerhets skyld.  Det var heldigvis ikke noe alvorlig.  Tilbragte nesten fem timer i kø.  Broen i nabolaget har falt sammen, så nå må alle reise store omveier.  Jeg donerte tømmer og bolter, så lørdag blir det dugnad.  Da stiller folk i landsbyen opp med arbeidskraft og en traktor.
Broen var ferdig klokken 12 og den ble stødig og fin!  Ryddet ut av rommet til Shangila.  Gikk tur med tolv småbarn.  Vi plukket bær og koste oss.  Om cirka en uke kommer de store hjem på langhelg.  Gleder meg.  To småjenter sover hos meg i natt.
Jeg har feiet vekk spindelvev og vasket i hele dag, vegger og dører.  Så fikk hunden helvask med luseshampo, tilslutt meg selv.  Har hatt koselig kveldsmat med to smågutter, som sover i huset mitt. Vekkerklokken står på 5.40.
Reverend Sammy Wainaina:  ‘Terrorists are pretending to use religion to propagate their evil ways with the intention of dividing Kenya along religious lines. That’s unacceptable and Kenya will remain united.’