Nå er jeg vel tilbake hos barna mine i Kenya.  Kom frem fredag og ble så godt tatt imot.  Hunden ulte, som vanlig, for å beklage at jeg har vært borte så lenge.  Noen barn har savnet meg litt for mye, det er nok å ta igjen.  Vi har også fått fem nye smågutter.  De vil helst holde i hånden, hele tiden.  Den yngste gutten trenger helst å sove på samme rom som en voksen.  Jeg var på bruktmarkedet i dag og kjøpte 69 plagg til guttene, som delvis går kledd i filler.  Betalte kr 135, så jeg var heldig.  Noe unnasluntring med personalet her, men det viktigste er i orden.  Vår unge gårdsarbeider har gjort en super jobb på eiendommen.  Han har blant annet leiet traktor og pløyd åkeren.  Vi forbereder oss til en ny regntid.  Søndag var alle barna i kirken, som vanlig.  Det ble annonsert at bønder som har mistet avling pga elefanter, skal møtes onsdag.  Elefantene herjer mye i nabolandsbyen. En ung hann er meget aggressiv.  Det ble også bedt for ofrene på kjøpesenteret i Nairobi.  Tusenvis av kenyanere har stilt seg i kø for å gi blod.  Andre har opprettet matstasjoner for å hjelpe til.