Det er lenge siden jeg har vært i Kenya nå.  De ringte for noen dager siden og sa at nå er det på tide at jeg kommer.  Jeg skulle egentlig tatt en fotoperasjon i begynnelsen av august.  Operasjonen ble dessverre flyttet 3 uker.  Helgen foran operasjonen var jeg til fjells og skled i bratta.  Fikk et lite brudd og vridningsskade, så det ble ikke noen operasjon som planlagt.  Jeg får ta den senere.
19.september reiser jeg til Kenya og blir frem til jul.  Det er 27 barn på NCH nå.  3 av disse har jeg ikke truffet, for de er blitt plassert av myndighetene etter at jeg dro til Norge.  Det er midlertidige plasseringer, men det kan bli permanent.  Det avgjøres i retten, når det er samlet opplysninger om pårørende.  I august var det skoleferie.  Ca halvparten av barna reiste til pårørende i ferien.  Nå gleder jeg meg veldig til å se barna igjen.