Store nedbørsmengder i flere distrikt, med jordskred og dødsfall.  Et jordskred i Muranga, flyttet noen store trær over til naboen.  Nå er det disput om hvem som eier trærne.  De Eldre megler.  Hos oss har klima vært optimalt for grønnsakene.  Men elefantene har ødelagt mye, så man mister noe av lysten til å grave i åkeren.  I dag har vi hatt «tannklinikk» på barnehjemmet: en av småguttene har trukket ut melketenner på tre småjenter.  Alle barna har skolefri, nå i april.  Noen er på besøk hos slektninger, men de fleste er på NCH.  Om morgenen gjør vi plikter, dvs re opp senger, vaske klær og gulv.  Noen har kjøkkentjeneste.  Noen tar mye ansvar på kjøkkenet og lager den beste maten.  Andre luker.  Vi har bygget nytt og bedre hus til kaninene.  Ikke så pent, men med veranda for foring.  Den handikappede gutten er hos oss på ferie.  Barna har plikter med å passe pà ham, følge ham til toalettet, se til at han har passelig bekledning osv.  Alle er glad i ham.  Hver dag går vi på tur.  Barna hopper som små harer, fra tue til tue og finner på alt mulig morsomt.  Nå blomstrer det overalt.