15.mars.  Mennene i landsbyen Githoungo gravde et dypt hull i hagen til Nyagah.  16.mars var begravelsen.  Etter kistenedsenkelsen hjalp alle til med å fylle på jorden.  Enken er ikke anerkjent av brødrene til ektefellen, så hun får en meget vanskelig  tilværelse.  De vil prøve å fordrive henne, slik at hun ikke får noe.  12.-23. mars ble «An enemy of the People» = «En folkefiende» av Ibsen, vist på Kenya National Theartre.  Det hadde jo vært meget kjekt å se den oppsettingen.  18.mars.  Våknet til en deilig dag for å oppdage at gjerdet foran huset mitt var tråkket ned.  Vi hadde besøk av en elefant om natten.  Vaktmannen gjemte seg da han så det store dyret.  Elefanten spiste sukkerrørene i åkeren, men skadet heldigvis minimalt.  En nabo hadde besøk av en elefant som spiste mais.  Neste natt kom det to elefanter.  Det er vanlig at det kommer speiderelefanter, som varsler de andre om mat osv.  Naboen høstet all maisen i full fart, selv om den ikke var helt moden, for å berge mest mulig av avlingen.  19.mars.  Jeg solgte en ungokse til en bonde i nabolandsbyen.  Neste dag kom den tilbake, så det ble en bufaring til.  Vi har ett fint hjem og forstår godt at oksen kom tilbake.  24.mars dro alle barna og personal til Lusoi for å gå i kirke og til frisøren.  Noen barn i Lusoi hadde vært nede ved elven for å finne palmelignende blader.  Der fant de en død mann med halve hodet hogget av.  Så det ble en lei Palmesøndag.  30.mars.  Dro på tur gjennom skogen med syv barn. Vi traff på en apeflokk og en nydelig fugl.  Vi dro til skomakeren og kjøpte nye sko, vi dro på en kafe og spiste lunsj, så dro vi på markedet og handlet inn frukt og grønnsaker.  31.mars. Laget deilig lunsj sammen med to barn, mens resten var i kirken.  Vi pyntet spisesalen med blomster.  1.april.  Feiet vekk mengder med edderkopper i generatorhuset, vasket huset og peilet oljen på generatoren.  2.april.  Hadde planleggingsmøte med personalet.  Gikk tur etter skoletid med småbarna.  De koser seg med å plukke bær og frukter fra kaktusplanter.  Nå har jeg ryddet, vasket og organisert i alle lager og rom på barnehjemmet og håper at de ansatte og barna kan holde en lignende standard.  Jeg har antagelig forstrukket armen/skulderen, for jeg har skikkelig vondt og går på smertestillende.