Kjære lesere
Jeg var så heldig med reisen fra Sogn i Norge til Lusoi i Kenya.  Vel fremme kunne jeg se at alle barna var i fin form.  Det er det viktigste av alt.  Noen i personalgruppen er lei av å jobbe på barnehjem, så de har reiset videre i livet.  Nå prøver jeg å finne mennesker som kan slå seg til ro hos oss for en lang periode.  Håper inderlig å finne noen eldre og en god balanse mellom menn og kvinner.  Det er ikke lett å jobbe på barnehjem eller gjøre sosialt arbeid.  Man bør kunne kommunisere med alle slags personer uten å miste sin identitet.  Man møter mange kriminelle personer og korrupte.  Man bør ha en spesiell interesse i sitt hjerte for disse barna, som ikke har et hjem,  for å kunne hjelpe dem og få det hele til å fungere på en positiv måte.  Heldigvis så er disse barna hardføre og vi er så  glad for å være sammen igjen.  De sier at de har savnet meg og det er vanligvis meg som løser de fleste av barnas problemer.  Barna som er ferdig med grunnskolen, skal videre til videregående.  De var gitt skoleplasser i forskjellige landsdeler.  Så nå har vi reiset omkring og funnet skoler i vårt distrikt.  Tre jenter har fått skoleplass på Warazo Jet Girls, tre gutter har fått skoleplass på Naro Moru Boys og en gutt som ikke fikk nok poeng til topp skoler, har vi også funnet plass til.  Termitter har spist noen store hull i veggen på huset mitt, så om en stund tilkaller vi snekker.  Elefantene har også vært meget aktive i januar.  Opptil 20 elefanter har vandret omkring og vi har reparert gjerdene så mange ganger.  Heldigvis har det kun vært to elefanter i åkeren vår og de spiste bare sukkerroer.  Katten er gravid igjen.  Dessverre hunden også.  Det gjør henne til en doven vakthund.  Vi hadde inntrengere på eiendommen vår for to netter siden.  Vaktmannen vår var heldigvis våken nok til å avverge større problemer.  Påfølgende dag dro jeg til de Eldre i landsbyen og ba dem om å respektere at vi ikke ønsker å ha gjennomgang på barnehjemmet.  De støtter meg i dette.  Det er til beste for alle.  Mandag 4. mars er det valg her i Kenya.  Forrige valg endte i katastrofe, med over 1000 drepte.  Det ser ut til å gå bedre denne gangen.  Men vi skal være meget lettet når valget er overstått!  Det har vært 8.8 grader C om natten og 33 grader C om dagen.