Vi gleder oss over de tre nye jentene, de er livlige.  Den eldste er meget verbal, helt til jeg tilbød henne ett kokt egg, det var overveldende for henne.  Kostskole barna kom hjem for en langhelg, så vi slaktet en vær fredag og har kost oss med god mat.  Vi har luket i åkeren, planter hekk, gjort lekser, gått på turer og pratet sammen om kvelden.  Vi hadde også besøk av karate kameraten vår i går, som trente med oss alle.  Håper jeg kan finne noen som kan komme regelmessig og ha sport med barna.
Guttene som skal begynne på videregående skole etter jul, må omskjæres i følge kulturen.  Jeg er ikke glad for dette, men vi har antagelig ikke noe valg.  Hvis noen kommer uomskåret på videregående, så er det stor fare for at de andre elevene/guttene tar saken i egne hender.  De kan bruke tilfeldige redskaper som hermetikklokk osv.  Jeg må sørge for at barna overlever, i Kenya.