Jeg kan ikke være i Kenya året rundt og har bekymret meg litt for hvordan barna har det når jeg er i Norge.  Skolegang, plikter, ernæring og hygiene er viktig.  Men de trenger mer stimulering for å være tilfreds: sport, lek, kreative aktiviteter, gå på tur, samtaler og annet.  Hvis disse behovene ikke blir dekket og barna kjeder seg, så skjer det fort at de finner på ugang. Gjennom årenes løp har jeg blitt fortalt mange ganger hvor umulig den og den er.  Det kan ofte bli ensporet for barna når jeg ikke er her.  Så i dag har vi hatt medarbeider-samtaler.  En lettelse at det er overstått.  Men personalgruppen som er her nå, er den beste jeg kan ønske meg, med sin ærlighet og ansvarsfølelse. Det er en kjempesuksess for barna at de har lært strikking og hekling.  De er alle raske til å finne frem håndarbeideme om kvelden.