En av guttene mine ble kastet ut av kostskolen.  Men får komme og ta avsluttende eksamen, så det byr ikke på problem.  Gutten oppførte seg ufint og truende mot en lærer.  Det kan ikke aksepteres.   Samtidig må vi forstå hvilket press barna er under på skolen og hvilke lidelser de har gjennomgått tidligere i livet.  Her hjemme er han snill som et lam, hjelper til med alt og leser til eksamen.
Så nå for tiden er det tolv barn hjemme.  Vi er inne i en meget produktiv periode på gården.  Det er født flere lam enn tidligere.  I tillegg henter vi cirka 10 egg i hønsehuset hves dag.  Og to høner ligger og ruger.  I går slaktet vi 4haner og laget ett herlig måltid!
Denne helgen hadde tre ansatte fri og en var ikke i form, så vi var kun to voksne.  Men alle barna har sine faste plikter og vi hadde en vidunderlig helg.  Interessen for å ha sin egen åkerlapp er stor for tiden.  Barna kommer stadig og spør om å få frø.  En kveld fortalte en liten gutt meg hva han dyrker: rødbeter, reddik, spinat, mais, solsikke og bønner.  Det vakre ansiktet lyste av glede.
I dag tredde vi gummistrikk på halen til de små lammene våre, slik at blodtilførselen blir stoppet og halen faller av i løpet av cirka to uker.  Dette gjøres for å unngå at det samler seg mye insekter bak på sauen og at paringen skal gå lett.  I natt passerte en enslig elefant eiendommen vår og tråkket ned gjerdene.  Elefanten er kjent for å jage kuer samt folk som kjører motorsykkel gjennom skogen.