Lørdag 19.mai var jeg invitert til en harambee/pengeinnsamling som skulle starte kl.12.  Det er folk i nabobygden vår som ønsker å utvikle skoletilbudet, slik at de fattige barna skal slippe å gå så langt til andre skoler.  Skolen har fått offentlig godkjenning, men består kun av 2 klasserom bygget av bølgeblikk-plater og ett stort telt som de har lånt av fylkesmannen.  Det er meget varmt i teltet, når solen skinner.  Jeg var litt bekymret fordi jeg var sent ute og ankom kl.12.15, men oppdaget at jeg var eneste gjest.  Jeg hilste på alle lærere og involverte.  Avleverte mitt økonomiske bidrag og dro hjem.   De andre gjestene kom senere utover ettermiddagen.
Den siste uken på barnehjemmet var tung: de fleste var så nedfor fordi jeg skulle reise til Norge.  Den siste kvelden så begynte noen barn å gråte.  Den siste dagen begynte to av de ansatte å gråte.  Det har ikke alltide vært slik.  Jeg har tidligere hatt noen ansatte som har vært meget negative.  Så jeg har mye å være glad for.  Nå har vi en stor grad av harmoni og godt samarbeid.  Nå har jeg kommet til Norge og Sogn.  Skal være her til august.
Ønsker dere alle en god sommer.