Jeg hadde avtale med Provincial Children’s Officer i Nyeri, kl. 10.  Jeg beklaget min nød: Hans undersåtter skulle ha gitt barnehjemmet vårt «Certificate of Registration» for flere år siden, som er myndighetenes godkjenning av barnehjemmet vårt.  Det føles ubekvemt å drive barnehjemmet uten denne godkjenningen.  Årsaken til at vi ikke har fått godkjenning er rett og slett korrupsjon.  Ansatte i barnevernet har en grei inntekt, men utfører ikke oppgavene sine uten å bli gitt bestikkelser.  Det er så ille.  PCO garanterte at godkjenningen kommer om få uker.  Jeg sikret meg noen fiender i barnevernet i dag, men vi var ikke så gode venner fra før heller.
Vår gamle, blinde mann er satt opp for øyeoperasjon 15. juli.  Det er et team fra Spania som kommer for å gjøre en innsats.  Mens jeg er i Norge.  Så jeg dro innom sykehuset for å få info og forsikre meg om at alt skal gå som planlagt.  Er det virkelig 17. mai i dag?  Håper dere har hatt en fin feiring!