Denne helgen har vi hatt besøk av en ung mann, som er foreldreløs og har vokst opp i Nairobis slum, i Mathare North.  I 16 år har han vært i et «prosjekt» hvor han har vært sponset av en amerikansk familie.  Han klarte å finne denne familien på internett og opprettet direkte kontakt.  Da familien kom til Kenya i fjor, fikk de vite hvordan gutten egentlig har hatt det.  Det var et sjokk.  Under 10 % av pengene har nådd frem.  Han fikk hverken skolegang eller tilstrekkelig mat og vokste opp i et «hus» på 6×6 feet, sammen bestemor og 7 søsken.  Det som er bemerkelsesverdig er at han har klart seg.  Han tar utdanning og får jobber i media og har positivt pågangsmot.  Lørdag gikk vi vår «vanlige» tur gjennom skogen, til markedet.  Slitne og sultene dro vi på kafe og bestilte lunsj til oss alle 12.  En eldre herre fikk det for seg å betale hele regningen!