Lucy Waiyego er ferdig med grunnskolen nå.  Den første fra vårt barnehjem!  Resultatene fra skolene blir annonsert i media 27. desember.  Spennende å få vite hvor hun kommer inn senere!  Men vi vet allerede at hun kvalifiserer til de beste skolene.  En skole som noen av barna mine gikk på tidligere, men mistrivdes slik at jeg omplasserte barna.  En trettenåring ble gravid pga «forhold» med en lærer på den skolen i år.  Dette er dessverre et utbredt problem i Kenya.  Jeg besøkte en annen skole forleden.  Trengte å gå på latrinen.  Traff en stor rotte, da jeg åpnet døren.  Rotter må man visst bare venne seg til.  To ganger har jeg hatt nærkontakt med rotte på skulderen.  En ville lage rede i kommoden min, med en blanding av dokumenter og undertøy.  Katten hjalp meg og fanget rotten i kveld. En lettelse.