Jeg har kommet meg vel frem til Sogn.  Jeg hadde en hektisk og krevende periode i Kenya, så nå er det godt å være i Norge, gå på turer, spise god mat, treffe venner og hvile.  Jeg trenger å koble av og passe litt på min egen helse. Men er også meget glad for alle de fine barna vi har fått og gleder meg over hvor bra hele barnehjemmet har utviklet seg.  Skal arbeide som hjelpepleier i sommer.  Har tenkt meg tilbake til Kenya i slutten av august.
Jeg ønsker dere alle en god sommer og avslutter med et dikt;

Treet stod ferdig med blad og med knopp.
«Skal jeg ta dem!» sa frosten og pustede opp.
«Nei, kjære, la dem stå
til blomster sitter på!»-
ba treet, og skalv ifra rot og til topp.

Treet fikk blomster, så fuglene sang.
«Skal jeg ta dem?» sa vinden og viftet og svang.
«Nei, kjære, la dem stå
til bæret sitter på!»
ba treet, i vinden det dirrende hang.

Og treet fikk bær under soløyets glød.
«Skal jeg ta dem?» sa jentungen så ung og så rød.
«Ja, kjære, du kan ta
så mange du vil ha!»-
sa treet, og grenen det bugnende bød.

Bjørnstjerne Bjørnson