Skoleåret er slutt og onsdag hentet jeg de fire barna våre på kostskolen. Forholdene på skolen har utviklet seg negativt og barna våre mistrives. Mye. Vi forklarte overlæreren for endel uker siden at det er ulovlig à slå/pryle barn. Men de fortsetter med dette. Så vi må finne et bedre skolealternativ. For barna har vært preget av problemene i flere måneder. Overlæreren var sjokkert da han så at vi tok med alle eiendeler. Han prøvde å overtale, men når tilliten er borte.-

To av småguttene våre strever litt med å knekke lese/skrive koden. Resten av barna har fremragende resultat fra skolen. Heldigvis. Ellers hadde det vært vanskelig å beskytte dem i samfunnet. Barn her har lange skoledager og harde vilkår. Det er godt med ferie nå. Åtte av barna våre har nå reist til slektninger. I går dro jeg med de gjenværende tolv, til et annet barnehjem, for å tilbringe helgen der. Alle var kjempeglade! Vi leiet en minibuss for å komme oss til byen. Det er lærerikt å besøke andre barnehjem. Og til stor støtte for disse barna som har tilsvarende erfaringer å være sammen. I tillegg verdsettes barnehjemmet vårt ekstra når man sammenligner med andre.