En gutt fra nabolandsbyen, passerte midt på dagen, i skoleuniform.  Jeg stoppet han og spurte om alt var ok.  Han sa: ja.  Men var på gråten.  Vi hadde barn på den skolen før, så jeg vet hva de er i stand til.  De kan finne på å sende hjem barn i eksamenstiden, med beskjed om å dra til frisøren.  Eller hente 90 øre til eksamensavgift.  Det er snakk om fattige og sultne barn som går lange avstander og kanskje kommer til tomt hus.  Jeg er ikke flink til å være venn med slike lærere, og prøver å unngå dem.

Gode nyheter: etter å ha ventet 3 hele dager på biogass-eksperten, så kom han i dag, fjerde dag…. Vi diskuterte bruken, studerte landskapet og ble tilslutt enige om hvor og hvordan anlegget skal bygges.  Vi skal produsere gass til matlaging slik at vi kan redusere bruken av ved til et minimum.  Vi regner med at 2 kuer produserer nok møkk til vårt behov i kjøkkenet.