Det nærmer seg hjemreise med stormskritt.  Ikke morsomt å fortelle barna at jeg drar om noen dager.  Mye problemer med uhederlig personal, så vi har skiftet ut flere.  Vi mangler en god leder/sosialarbeider.  Jeg intervjuet to sympatiske i dag.

For en uke siden var det overfall på nabogården.  Vi fikk varsel via mobil og hørte mye roping. MamaSam og jeg ble enige om at det tryggeste var å gjemme seg ute i buskene.  Vi sov der i fire timer.  Det ble stjålet 17 sauer hos naboen den natten.

Ellers; så har jeg aldri sett så mye regn.  Veiene i nærheten har vært ufremkommelige i mange dager.  Vi trenger diesel og mat.  Mye må bæres.  Noen ganger leier vi transport med motorsykkel.  En veltet i går, så to her har fått noen småskader.  Det skal bli godt å komme til Norge, for en stund.  Sy, strikke og slike trygge, rolige aktiviteter.  Men så gleder jeg meg til å komme tilbake til skjønne unger og alt det fine her, neste gang.

Nina