Helserådet var på inspeksjon i dag.  De stiller mange krav.  Tildels urimelige.  For eksempel bedre lys, der vi kun oppbevarer maissekkene.  Maisen vår bor bedre enn mange millioner kenyanere.   Så nå må jeg bruke mye tid på oppussing!

Det regner fremdeles.  Så nå er det lave priser på melk og noe blir dumpet.  I 2 dager kunne vi ikke passere elven.  Folk kom seg ikke på jobb.  I dag fikk vi varer med eselkjerre.  Den leverer varer hver måned.  Katten vår fikk uvanen med å knuse egg og spise dem, i hønsehuset.   Så henne puttet vi i en sekk og slapp ut på den andre siden av skogen.  Jeg orker ikke å oppdra katter.

Kviga vår ble behandlet mot flått i dag.  Det må gjøres flere ganger i måneden.  Jeg har over 50 salathoder i åkeren nå.  Barna lurer på om det er norsk mat og finner det merkelig at jeg spiser «rå kål».  Langfredag slaktet vi en sau og spiste riktig godt i flere dager.  Vi laget blant annet Samosa/frityrstekte piroger.  Ellers så har barna deltatt i flere fotballkamper denne påsken.  Det kan være vanskelig å komme seg hjem om kvelden for det er en del elefanter i traktene for tiden.

Det verste problemet mitt er nok stjelingen til personalet.  Ting bare forsvinner i løse luften, kopper, tallerkener, bestikk, klesklyper, sanitetsbind, sukker, mobil ladere, sykkelpumper, redskap og barnas klær og sko.  Jeg er så sliten og møkk lei av dette.   Men alle er ikke slik.  Heldigvis har jeg noen å stole på.

Vi har en handikapet 16 åring med autisme hos oss på avlastning i april.  Det er vellykket!  Alle er så hjelpsomme og gutten har funnet seg vel til rette!