Nå har jeg ventet ca 14 måneder på at barnevernet skal komme på inspeksjon. Det er lenge nok.Men man kan ikke klandre dem for de har en enorm arbeidsbyrde og minimale ressurser. De har for eksempel ikke bil. De må ta buss eller gå. -Man må ha mye pågangsmot her, for å få utrettet noe. Jeg synes det er tungt å ha den store gjelden til tidligere eier. Jeg kommer antagelig til å søke lån i Norge for å få betalt ut tidligere eier. Vi har tatt imot en ny gutt til på 11 år. Dadson. Nå har vi 16 barn. Han er foreldreløs og har bodd hos en fattig bestemor siden 2003. De to nye guttene er bare så soete og snille og greie at det er en fryd å ha dem. Alle barna samarbeider fint og trives. Noen i personalgruppen er enestående.  I 2008 hadde vi en sportsdag. Det var meget vellykket. Så nå skal vi satse på å arrangere flere slike. Det er jo så og si gratis og det gleder så mange. I morgen , lørdag, skal vi ha en liten konkuranse for å ha det gøy. Hilsen Nina