Er i Nairobi. Venter paa noen venner. Vi skal dra sammen til Mathare slummen, hvor mange av barna vaare kommer fra. Jeg skal ogsaa besoeke deres barnehjem i kveld.
Hun er fra Island og startet sitt barnehjem etter at vi moette hverandre i en dyrepark her i byen. Fordi hun ble kjent med meg fikk hun mot til aa starte.
Det er saa inspirerende.
Hun har ca 130 barn naa.
Men hun sliter enormt med oekonomien, pga det som har skjedd paa Island.
Hun har heller ikke groentareal, katt, hoens, kaniner eller lignende aa tilby barna.

Jeg er glad for det som jeg satser paa.

Jeg har vaert lei meg for at jeg ikke klarte aa oppfylle de oekonomiske forpliktelsene til de som selger meg eiendommen. I foelge avtalen saa skulle jeg ha betalt halve beloept innen 21.januar. dette klarte jeg ikke. Saa naa er jeg i Nairobi, hvor vi inngaar nye forhandlinger.
Antaglig saa maa jeg laane restsummen i Norge. Da maa jeg nok gi hjemmet mitt som sikkerhet. Hjemmet tilhoerer ogsaa barna mine:Johanne og Markus. Saa detter tungt.
Hva om alt gaar galt ? Da sitter jeg igjen med en stor gjeld. Har heller ikke fast inntekt. I tillegg til at jeg ikke er saa sterk som da jeg var litt yngre.-

Saa det er om aa gjoere at jeg administrerer alt korrekt her.
Det er saa mange fallgruber.

Men jeg har haap om at jeg skal klare dette. Ser to smaa gutter som legger seg paa fortauet hver natt, naar jeg ser ut av vinduet i Nairobi.
Man kan ikke tillate seg aa gi opp, bare for smaating.