1. søndag i advent, i Nairobi. Her er det ikke mye som gir meg julestemning.Det er temmelig varmt og mange trær står i full blomst etter at regntiden startet. Men jeg ser at de har noen nisser som staar og bukker påsupermarkedene. Jeg reiser til Norge om 2 dager. Nå er det om å gjøre at jeg husker alt som skal ordnes.  Kjenner at det skal bli godt å komme til Kinsedalen og treffe barna mine. Men jeg er ogsaa meget fornoyed med alt som vi har faatt utrettet i disse ukene ! Aakeren ser flott ut og vi kan allerede hoeste rikelig med kaal og spinat. Appelsin- og sitrontraerne som jeg beskar i september staar naa i full blomst. I januar kan vi hoste frukt. Eggproduskjonen er beskjeden, men den kan oekes paa under de gode forholdene som vi har nå. De 10 sauene ser ogsaa friske ut etter at de ble behandlet for parasitter. Selv om jeg har mye erfaring fra jordbruk i Norge som  kommer meg til gode naa, saa er det en del nye ting jeg maa laere meg. Her finnes det sykdommer og insekter som jeg aldri har sett.Den fine assistenten som hjelper meg med gaardsdriften og mye annet: David Nderitu, har produsert mya groennsaker i aarenes løp. Naa maa vi oppsoeke erfarne folk her for aa laere om  hvordan vi skal beskytte avlingen paa en oekologisk maate. Det er mange utfordringer aa ta fatt paa. Men jeg har flere nydelige medarbeidere og mennesker  omkring meg som gir mye oppmuntring og stoette ! Saa jeg er glad.