Barack Obama er fremdeles det store samtaleemnet her i landet.Han seier har skapt saa mye glede, haap og tro paa en god utvikling ogsaa i Kenya. Naar USA har valgt en farget president, hvorfor skal vi da henge oss opp i folkegruppeforskjeller her ?Men trenger heller ikke ha komplekser pga hudfarge.-Jeg er sliten for tiden og trenger hvile.Jeg har en stor gjeld fordi jeg har kjoept dette nedlagte barnehjemmet. Jeg har jo en tidsfrist paa aa betale det hele.Naa vet jeg ikke helt hvordan jeg skal bruke tiden paa beste maate.For aa faa til peneginnsamlingen.Heldigvis er jeg ikke alene.Gode venner og hjelpere i Norge staar paa som bare det.Til uken som kommer saa kan vi begynne aa hoeste kaal fra egen avling.Boennene utvikler seg meget bra og sitronene vokser ogsaa.Vi har kjoept 10 sauer inkludert lam.Vi har en beskjeden eggproduksjon, men den skal oekes.Vi holder ogsaa noen kaniner,. saa vi slakter litt innimellom.Regntiden begynte saa fint, men saa holdt regnet opp i mange dager. Det var skummelt. Folk talte dagene og bad til Gud.Vi kan jo klare oss fordi vi har enn broenn /borehull. Men det koster endel aa pumpe opp vannet. Vi har en generator som gaar paa diesel, naa. En liter koster ca 10 NOK.Senere kan vi kanskje faa til et bio-gas anlegg.Etter mye ringing og strev saa fikk vi tak i en laererinne som kommer rett fra college.Hun er full av entusiasme, idealisme og paagangsmot.I tillegg vasker hun bord og hjelper til overalt,hvis det trengs OG saa kan hun loepe maraton !Paa en offentlig feiringsdag: Jomo Kenyattadagen, saa arrangerte vi idrettsdag hvor vi hadde invitert barn fra nabolaget.Det var saa flott for alle at jeg hadde taarer i oeynene. Man kan faa til mye for mange uten at det trenger aa koste noe saerlig !Saa slike arrangement maa vi lage flere av.For ca to uker siden kom det en gutt paa ca 12 aar.Han hadde sovet ute flere netter. Han er blitt mishandlet og har sultet mye,hjemme.Jeg kjente til ham og hans lidelser, saa det var en enkel sak aa ta ham imot.Jeg har sett mor hans piske ham med tau, mens hendene hans var bundet.Naa er jeg saa glad for at han har faatt en ny start. Han er allerede som en av oss.Det er selvfoelgelig endel formaliteter som maa ordnes, i retten osv.Men det skal vi klare.Jeg er ellers klar for aa ta imot flere barn. Faar hoere hva barnevernet sier.Det finnes foroevrig ca 2,4 mil. foreldreloese barn her i landet.