Nå er jeg i byen for å handle.Regntiden har kommer igang. Det er godt å ha gummistøvler !Jeg er også meget glad for at vi fikk pløyd opp, før regnet startet for fullt.Nå er det full aktivitet på barnehjemmet.- Vi har flere menn som preparerer jordene. Når disse er ferdige, så kommer det kvinner for å så og plante.En elektriker er i full gang og installerer slik at vi får strøm til alle husene. Han gjør en utmerket jobb for oss.Vi har hatt en sveiser hos oss noen dager, som har reparert de gamle vanntankene som var lekk. Nå slipper vi å kjøpe nye vanntanker på mange år.Tidligere har vi bodd i ett distrikt hvor det var mye kriminalitet og farlig å gå ut ette klokken 19.Her, langt ute paa landet , så merker vi ikke noe til slike farer.Vi føler oss trygge og fri.Vi har gode naboer og venner.Den største faren her er: Elefanter.Folk her er skikkelig redde for dem. En av guttene våre åpnet vinduslemmen om morgenen og så en elefant ! Den nye læreren kom fredag. Det blir spennende å se hvordan dette går. Håper hun er seriøs.Hvis ikke så må vi finne en annen.Vi har jobbet beinhardt med å få det nye stedet i stand. Nå kan vi også se veldig bra resultater av innsatsen.