Reisen gikk bra. Jeg sov ut i Nairobi og reiste til barnehjemmet. ALLE har det bra: Barn, personal, gjester, dyr og meg !Det er veldig mye å ta seg til nå fordi vi holder på med flyttingen til det nye stedet.Vi må rydde og vaske ned mange rom.Vi må finne en person med kjøretøy, som kan hjelpe oss med flyttingen. Det blir antagelig flere turer med traktortilhenger.I dag gjorde jeg avtale med en som skal komme hver morgen og hente barna med bil, når de skal på skolen.I og med at de får lang skolevei. Dette er en midlertidig løsning.Vi trenger hjelp fra elektriker og rørlegger et par dager, for å få vann til alle kraner og lys i alle rom.Stedet har jo stått tomt i ett år, så det har blitt litt forfall.Vi skal pløye opp nå, før regntiden starter. Slik at vi kan begynne å dyrke endel grønnsaker snarest.Vannpumpen og generatoren fungerer meget bra. Det blir herlig !Det er lenge siden det var rikelig med nedboer her i Kenya, så nå er det svært tørt. Lenge siden det har vært så ille.Dette medfører at vi har en elefant-plage ! Elefantene kommer ut av skogen for å finne mat.De tråkker ned gjerder og alt annet. Forleden kom de oppover mot skolen. 10 stykker.ALLE i nærheten mobiliserer for å skremme dyrene, ved å lage mest mulig bråk.Er på en liten bytur, men nå må jeg hjem til barna og fortsette flyttingenAlt vel til dere