Da jeg var i Kenya sist, i perioden 22.april til 22.juni, så ble jeg kontaktet av en amerikansk misjonær.Han og familien hadde bygget opp et barnehjem, på -90 tallet.Denne driften ble avviklet og husene har stått mer eller mindre tomme i ett år.De ville gjerne selge eiendomen til meg.Jeg dro på befaring. Barnehjemmet ligger et stykke fra hovedveien og skolen. Det er en times gange.Husene var bygget litt anderledes enn hvordan jeg ville har planlagt det selv.I tillegg til at det hele var så stort og fint. Jeg tenkte at dette er for dyrt for meg. Gav beskjed til eierene om at dette var for kostbart for min økonomi. De ble skuffet.Deretter begynte en periode for meg med søvnløse netter. Natt etter natt lå jeg og tenkte på den eiendommen.Etter en lang uke slo besluttsomheten ned i meg; jeg SKAL kjøpe det nedlagte barnehjemmet !Så kom mange, lange runder med forhandlinger.Jeg måtte utsette hjemreisen for å få avtalen i havn.Kontrakten ble underskrevet 21.juni. 22.juni satt jeg på flyet hjem……iendommen består av 36 mål som er inngjerdet og beplantet med trær, busker og blomster.Det er en helling og berg ned mot bekken. Ca halvparten av jorden er dyrkbar.En stor slette kommer vi til å bruke til ballspill og samlingsplass.Det er boret etter vann og de har truffet en åre med rikelig av tilgang på rent drikkevann !Det har bodd 64 barn der, på det meste.Jeg vil ikke ta imot så mange.MEN jeg vil svært gjerne ta imot flere barn i år !OG flere gamle mennesker.OG komme igang med litt seriøs grønnsakproduksjon.Alt dette og mere til er det muligheter for på dette nye stedet.Det er en bygningsmasse bestående av : Ett hus med 3 soverom.Ett hus til med 3 soveromEtt hus med 6 soverom.Ett stort bolighus med 5 rom,kjøkken og bad.Garasje med lager og verksted.Ett hus med klinikk,kontor, klasserom og rom til vaktmann.Spisesal med kjøkken.Endel toaletter og dusjer.Ett større hønsehus med innhegning. 3 småhus.Ett større bolighus med kjeller, lager,6 rom, kjøkken og bad.= Disse to sistnevnte skal brukes til seksjonen for gamle mennesker.Det bor allerede en blind, gammel mann i ett av småhusene. Han må få tillaget mat, men er ellers et meget positvt og flott menneske. En ressurs for barnehjemmet.Jeg er så glad . Alle husene er bygget i treverk, bortsett fra klinikken som er bygget i mursten.Litt beis og småreparering vil gjøre seg, men husene er i bra stand og innflyttingsklare. Det som trengs er noen nye, store vanntanker, for de gamle er lekk.OG en generator som kan pumpe vannet opp fra brønnen.Vi har kjøpt en generator i dag !!!!!!!-En brukt, men godt vedlikeholdt, 3 fases. Ca 35,000 NOK. Den må også installeres. Eiendomen og bygningene er taksert til å ha en verdi av 1,37 mil NOK.Dermed har jeg satset alt jeg er og alt jeg har OG mye mer.Dette er en sum som jeg ikke klarer å tjene alene.Men må samle inn.Den humanitære Ildsjelprisen på 100,000,- som jeg fikk i april, har jeg betalt som depositum.Selger har gitt meg ETT ÅR på å betale ned resten av beløpet.Så nå gjelder det at jeg er fokusert og jobber godt.OG at tilstrekkelig mange mennesker ønsker å støtte opp om dette barnehjemsprosjektet. Dette er et stort ansvar for meg. Men jeg vil det .Er fornøyd med prisen og avtalen. Den er et godt tilbud.Vet at dette kan bli et meget godt hjem for mange barn og gamle.  Reiser til Kenya den første uken i september.Da vasker vi ned og flytter rett inn med det samme. Kjøpte to sykler i juni, slik at barna kunne lære seg sykling og vedlikehold av sykler. Og hva som skjer når man IKKE vedlikeholder….Når vi flytter til det nye stedet så skal de stor barna få hver sin sykkel så de slipper å gå til skolen.For de små barna skal jeg etablere en småskole hjemme. Er så takknemlig for at jeg er gitt denne muligheten til å dra dette igang !