Jeg hadde en fin reise og myk landing i Nairobi. Nå har jeg vært her over to uker allerede. I det store og hele saa er alt bra her på barnehjemmet. Vi trives stort i denne landsbyen: Lusoi, alle sammen. Det er saa nydelig her !Det naermer seg slutten av regntiden. Aloe vera og mange andre planter som blomstrer naa.Noen ormebol blir fyllt med vann og for noen dager siden saa jeg en Groenn Mamba, for foerste gang i mitt liv.Det gjorde ikke noe for meg at den var doed…… I begynnelsen var det endel skepsis i landsbyen til at det skulle komme et barnehjem!Men skepsisen har blitt gjort til skamme. – Mange har blitt glad i barna vaare. For de ER snille, hoeflige og gjoer det ganske bra paa skolen.De fleste av barna vaare ligger i toppskiktet naar det gjelder resultat.Dette er jo ogsaa ting som vi prioriterer. Vi har naa ansatt en ung, kvinnelig laerer som kommer 2 ettermiddager i uken og hver loerdag. For aa hjelpe barna med lekser.Selv er hun ikke ferdig utdannet fordi hun og foreldrene har ikke penger til hoyskolen. Men hun er flink til aa hjelpe vaare barn ! Jeg har sendt sosialarbeideren :Florence,paa en velfortjent ferie. Saa naa er det jeg som har hovedansvaret her. Jeg har ansatt en kvinne til: Muthoni. Hun er en av de fordrevne fra en annen provins: Western.Hun har tre barn og mannen hennes har funnet seg en ny, saa det er ikke noen stoette aa faa fra den kanten.Jeg proever gjerne personalet foerst, over tid, som dagsarbeidere.Hvis de er trofaste mot barnehjemmet, saa er det stor lykke hos oss. En mann som jeg trodde godt om og gav  februar, har ikke innfridd,beskyttet kvinnene eller barnehjemmet.Saa da maa vi lete etter en annen. Kabalen gaar vel opp etter hvert. Paa eiendommen har det blitt satt opp ett flott piggtraadgjerde, plantet mye tornehekk, dyrket opp ett stoerre stykke med groennsaker, bygget en latrine, et skjul for kuer og et lite, midlertidig hus for en vaktmann. Naa er jeg tilbudt aa kjoepe et annet (ferdig bygget )barnehjem i naerheten. Dar paa moete med eierene i Nairobi i gaar.Dette er noe jeg maa vurdere svaert noye for og imot. Fordeler og ulemper. Bensinprisen har oeket fra ca 7 til ca 10 kroner. Dette medfoerer oekte omkostninger for de fleste.Det er fredelig her naa. Men mange lever jo fremdeles i camper. Dette medfoerer sosiale problemer og oekt kriminalitet. Etter all publistiteten i media det siste halvaaret saa har jeg fatt kontakt med flere norske som oensker aa komme paa besoek eller som frivillig arbeidshjelp her paa barnehjemmet.Noen kommer i slutten av mai. Jeg haaper alle kommer til aa finne seg tilrette og trives ! Hjertelig hilsen fra Nina