Jeg har vaert en travel uke paa landet, sammen med barna.Det er mye aa ta seg til.Personalet har strevet litt med disiplinen . Saerlig med 3 av de eldre barna.Heldigvis saa har jeg endel erfaring og faar ordnet opp.Reiser tilbake til barnehjemmet i morgen.I natt har jeg sovet i Nyeri.  Spist godt, tatt en varm dusj og slappet av litt.Det er mange problemer i Kenya naa.I gaar var jeg paa middag hos de indiske vennene mine. En gjestene matte stenge farbrikken sin idag. Fordi 20 av personalet reiste avgaarde. De tilhoerer folkegrupper fra andre landsbyer. Saa det er ikke tryggt for dem aa vaere her.Veldig mange har mistet hele eller deler av personalet.Han som stengte fabrikken mangler ogsaa materialer. Det jo stopp av mange leveranser.Jeg involverer meg ikke med politikk eller situasjoner som kan oppfattes slik !Men jeg har det bra ellers.Dere trenger ikke bekymre deg for meg ! Nina