Nina er tilbake i Kenya.> Fra: Nina Sørlie [mailto:nina_1958@msn.com> Sendt: 22. januar 2008 16:29> > Emne: Hilsen fra Nairobi> > > Hei> > Jeg utsatte jo reisen min pga uroligheter i Kenya. Men vurderer situasjonen til aa vaere trygg nok for meg naa.> Saa jeg kjoepte bilett og kom frem i gaar kveld.> Aldri har flyet vaert saa tomt, det var mange ledige plasser.> Det er litt trykket og trist stemning her i Nairobi naa.> Aldri har jeg opplevd byen saa stille.> Men naa har de begynt aa aapne skolene igjen og ting begynner aa normaliseres> Jeg har kjoept fotballer og plaster idag. Skal ordne endel saker her i Nairobi. Saa reiser jeg til landsbygda og barnehjemmet i loepet av to dager.> > Jeg reiser tilbake til Norge 14.februar.> Saa drar jeg tilbake hit rett etter paaske og blir frem til ca 20.juni.> > Vennlig hilsen fra Nina