Det er alltid en stor spenning i meg naar jeg ikke har sett barna her paa lang tid. Jeg foretrekker aa komme unameldt. – For aa se hvordan hjemmet virkelig er naar jeg ikke er her og fordi at barna skal slippe aa vente paa meg i dagesvis hvis noe intreffer.Forrige gang var det vanskelig for meg fordi jeg saa at det nok var best aa avskedige flere av personalet.Men fokuset mitt maa alltid vaere paa barna og det som er best for dem. Hvis jeg begynner aa ta mye hensyn til personal som ikke er egnet for oppgaven saa er hele barnehjemmet paa vei nedover.Barna MAA ha personer som er gode rollemodeller.Naa kan jeg se gode resultater av beslutningene som jeg tok sist jeg var her.Barna har forbedret seg mye med hensyn til oppfoersel/disiplin og de har forbedret seg paa skolen en god del !Alle har vokst og utvikler seg fint. De har det bra. Personalet ogsaa.Alle var saa glade for aa se meg . De klappet med hendene og hoppet og jublet. Forrige soendag var jeg paa middag hos den norske ambassadoeren i forbindelse med TV-aksjonen. Jeg var meget nervoes foer middagen, men det hele ble en fin aften !Det er slike anledninger jeg maa bruke til aa faa nettverk og presentere barnehjemmet. Arkitekten har laget en skisse til det som vi vil bygge. Men skissen er ikke god nok. Saa jeg skal sette meg ned sammen med sosialarbeideren vaar, saa kan hun og jeg tegne det som vi oensker.  Etterpaa kan han overfoere det til komputer og gjoere et kostnadsoverslag.Han har hjulpet meg til aa finne et hus  ca 3 minutters gange fra eiendommen.Huset er gammelt, med noen knuste vinduer. Men det er vakkert og med en vidunderlig hage. I hagen er det et stort tre som blomstrer og det er bygget en trapp opp i treet.Naa maa jeg forhandle om leien…….Dette huset er stoerre en det som vi leier naa og barna lengter etter aa faa litt bedre plass og hver sin seng.Hvis vi faar leid dette huset saa vil vi flytte dit naa i desember og da kan barna begynne paa ny skole naar deres nye skoleaar begynner. Nemlig i januar.De kan dermed feire julen paa det nye stedet hvor vi skal bo, tvers over gaten. Da er det ogsaa lettere for meg aa tilbringe mye tid sammen med barna i bygge prosessen !Vi faar se hva jeg faar tilJeg har det bra !Man maa stadig passe seg, ellers saa blir man snytt.Men jeg er glad for aa vaere her. Mange mennesker er saa varme og vennlige og hjelpsomme her !!!